ŞANLIURFA / BİRECİK - Fatma-Mustafa Suphi Bozkan İlkokulu

Haz

"Çevreme Duyarlıyım " etkinliğimiz....Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından okulumuz ve çevresinde çevreme duyarlıyım etkinliği gerçekleştirdik.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz..

Haz

"Kan veriyorum, Can Veriyorum" etkinliğimiz....Fatma-Mustafa Suphi Bozkan İlkokulu olarak ilçemizdeki Kızılay Kan Bağışı kampanyasına katkıda bulunduk.Yaptığımız afiş ve pankartlar ile kızılay çalışanlarına destek verdik.Öğretmenlerimiz Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Haz

"Meslekleri Tanıyorum, Geleceğime Yön Veriyorum" eTwinning Projemiz kapsamında, mesleklere ait ŞİİRLERDEN  oluşan ortak çalışmamız....

Haz

"Meslekleri Tanıyorum, Geleceğime Yön Veriyorum" eTwinning Projemiz kapsamında, "ROBOT NECATİ"adlı ortak çalışmamız....

Ara

"Mesleğimi Tanıyorum, Geleceğime Yön Veriyorum" e-twinning projesi kapsamında "Film Yönetmenliği" mesleğini anlatan mini bir drama çekimi gerçekleştirdik.Proje kapsamındaki Fatma Mustafa Suphi Bozkan İlkokulu, Emin Saygın İlkokulu, Günışığı İlkokulu ve Can Azerbeycandan 28 nomreli tam orta mekteb  öğretmenlerinin katılımları gerçekleştirdiğimiz çekimlerle, öğrencilerimizin mesleği tanımasına yardımcı olmaya çalıştık.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.